مشاوره حقوقی رایگان - خسارت نم دادن سقف آپارتمان

سلام، وقت بخیر. من ساكن طبقه چهارم يک آپارتمان ٤ واحدي هستم.
یک سوالی در خصوص نحوه شکایت از کدام مراجع ( قضایی یا شهرداری) و به علیه چه کسی باید شکایت بکنم را داشتم.
اینجانب یک سال پیش اقدام به خرید یک واحد از طبقه چهارم یک آپارتمان 4 واحده نموده ام و خود صاحب ملک در طبقه بالا سر من اقدام به ساخت بدون مجوز یک ویلا در طبقه آخر نموده که داری حیاط و گل و گیاه است.
حال چندماه پیش اقدام به سوراخ کاری در پشت بام واحد من نموده ( به دلیل خارج کردن سر ستون ها ) و همچنین به علت زیاده روی در آبیاری گل های و حیاط پشت بام، سقف واحد من نم داده و هر چقدر هم به اهالی ساختمان اطلاع میدهم میگویند به ما ربطی ندارد و اون حیاط و پشت بام نیست باید خودش حل کند.
که متاسفانه صاحب ملک هم به این موضوع بی توجهی میکند.
حالا من چه اقدامی میتوانم برای گرفت خسارت و رفع نشتی پشت بام بکنم؟
با تشکر.

پاسخ ها :

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

اولا اگر ساخت و ساز پس از خرید شما بوده میتوانید به شهرداری مراجعه و شکایت کنید
در مورد خسارت نم دادن هم میتوانید به شورا دادخواست داده و تقاضای کارشناسی کنید البته اگر خسارت بیش از 20 میلیون باشد دادگاه صالح است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر ساخت غیر مجاز است از طریق شهرداری پیگیر شوید
اگر نم از پشت بام مشاعات هست هزینه به عهده کل مالکین می باشد
اگرنشتی از واحد بالاسر شماست واحد مربوطه مسئول پرداخت خسارت می باشد