مشاوره حقوقی رایگان - مسدودس حساب ضامن توسط بانک

با سلام و احترام.
1. آیا بانک میتواند قبل از طرح دعوی در دادگاه و قبل از هر گونه اقدام حقوقی ابتدا حساب ضامن را مسدود نماید؟

2. شخصی اقساط بانکی خود را پرداخت نکرده و همسرش نیز در همان بانک حساب دارد. آیا بانک مجاز است حساب همسر فرد را نیز مسدود نماید؟ همسر او ضامن وی نیست.
در صورتی که این عمل بانک غیر قانونی باشد، باید چه اقدامی انجام داد؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

خیر بانک بدون دستور قضایی نمی تواند حسابی را مسدود کند.
امین احمدی وکیل دادگستری شهرستان اهواز

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله بانک می تواند قبل از اقامه دعوا ، حساب ضامن را مسدود نماید ولی بانک نمی تواند بدهی اقساط معوقه را از غیر از ضامن ، اخذ نماید و شخص غیر ضامن می تواند شکایت نماید