مشاوره حقوقی رایگان - فیش عمره برای مهریه

با سلام. زوج هستم و سال ها پیش علاوه بر ثبت نام خودم یک فیش عمره به نام زوجه در بانک ثبت نام کردم. الان مهریه توسط زوجه اجرا گذاشته شده و دادخواست اعسار داده ام. از طرفی زوجه از طریق شورای حل اختلاف دادخواست استرداد فیش عمره داده است.
در مهریه زوجه ی حج واجب وجود دارد. آیا چه به صورت محاسبه به نرخ روز یا هر طریق دیگر، میتوانم فیش عمره را به طریقی جزء تسویه بدهی مطرح کنم؟
به چه صورت در جلسه رسیدگی اعسار یا شورای حل اختلاف مطرح کنم؟ تشکر

پاسخ ها :

فیش عمره مهریه حج واجب مهریه