مشاوره حقوقی رایگان - کارت بازرگانی

با سلام وقت بخیر
سوال: تابستان94 از طریق یک دوستان خواسته شد که کارت بازرگانی به نام بنده صادرشود و تمام مالیات ها و کار های حقوقی آن که متحمل هر هزینه است (به صورت زبانی) برعهده شخص سوم که من اونو ندیدم و نمیشناسم باشد، که در سال97 متوجه شدم از کارت سوءاستفاده شده و من رو گرفتار کردن و حساب بانکی بنده از طرف اداره دارایی و مالیات مسدود شده و... لایحه دادم و گفتم که بنده هیچ گونه فعالیتی نداشتم و از اصلا توانایی هیچ پولی و یا ملک و سرمایه برای پرداخت این حجم مالیات هم ندارم...
الان چند وقت درگیر کارای دارایی و... هستم میخواستم بپرسم آیا لازم من وکیل بگیرم و آیا این قدرت داره با مستنداتی موجودست رای به نفع من صادر شود؟ و چقدر هزینه وکالت اون میشه؟ و اینکه اگر من جای استخدام بشم حق بیمه که برای من ریخته میشود آیا مسدود میشود؟ ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،پیشنهادمیشودحضوری باوکیل مشورت نمایید