مشاوره حقوقی رایگان - باز کردن مغازه در پاساژ

سلام. مغازه ای را در طبقه همکف پاساژی خریداری کردم که 4 یا 5 تا از مغازه ها دایر و به شغل طلا فروشی مشغول هستند و 4 الی 5 مغازه دیگر خالی میباشد. مشکلی که دارم این است که مغازه دار ها میگویند اجازه نمیدهیم جز شغل طلا فروشی کار دیگری را راه بیاندازید و حتما باید طلا فروشی شود و باید همه مغازه ها حتی مغازه ما در صورتی قرار نیست طلا فروشی شود میلگرد بندی شود و کاملا ایمن شود. سوال این جا هست که چطور میتونم جلوی مزاحمت های دیگر مغازه دار ها رو بگیرم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان مزاحمت می توانید شکایت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مغازه ای که می خواهید دایر کنید باید با عرف پاساژ همخوانی داشته باشد.
امین احمدی وکیل دادگستری شهرستان اهواز