مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قاضی دادگاه بدوی

سلام.
بنده به جرم رابطه نامشروع توسط قاضی بدوی به 74 ضربه شلاق محکوم و پرینت و فضای مجازی و نیروی انتظامی نبود. شاکی فقط برای فرار از دین شکایت و به صرف سوار شدن همسرش و پسر20 ساله اش به ماشین بنده، من را محکوم کرده است و بعد از اعاده دادرسی در شعب 36 و 39 دیوان، نوشتند که عمل انتسابی جرم محسوب نمیشود و در دادگاه تجدید نظر هم عرض حکم برائت دادند. حال بنده میتوانم از قاضی دادگاه بدوی شکایت کنم که چرا آبروی بنده رو برده و حکم بدون بررسی داده؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در داسرای انتظامی قضات باید شکایت کنید. جهت کسب اطلاعات بیشتر در ساعات پاسخگویی تماس بگیرید 09113963026

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید مطابق ماده 512قانون آیین دادرسی در امور کیفری
شخصی که به موجب حکم قطعی، برائت حاصل کند، می‌تواند حداکثر ظرف شش‌ماه از تاریخ ابلاغ رأی، از دادگاه صادر کننده حکم نخستین درخواست نماید که حکم برائت از محل اعتبارات مربوط به قوه قضاییه در یکی از روزنامه‌های کثیرالانتشار منتشر شود
لذا با انتشار حکم با بودجه قوه قضاییه به نوعی اشتباه ان قاضی مشخص وبدینوسیله متنبه خواهد شد