مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه کیفری دو بدلیل تایید قرار دادسرا

سلام
شاکی پرونده هستم به قرار نهایی دادسرا مبتی بر منع تعقیب متهم اعتراض کردم و پرونده به دادگاه کیفری دو ارجاع شد. دادگاه کیفری دو بدون احضار طرفین اقدام به صدور رای قطعی مبتی بر تایید قرار و رد اعتراض اینجانب کرد.
با توجه به اینکه رای دادگاه کیفری دو غیابی بوده چرا قطعی اعلام شده ؟
ثانیا آیا امکان واخواهی و تجدیدنظر خواهی وجود دارد ؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

امکان فرجام خواهی یا اعاده دادرسی هست ؟با توجه به اینکه شاکی هستم؟

در خصوص سایر متمان پرونده در رای و قرار موضوعی ذکر نشده و به نظرم پرونده مفتوح است و میخوام درخواست تصحیح رای و جلب به دادرسی بدم