مشاوره حقوقی رایگان - دستور تحویل موقت فرزند

باسلام و احترام‌
من و همسرم اختلاف شدید داریم کتکم زده از خونه بیرونم کرده، بچه ی 2/5 رو نگه داشته. چون سر کار میره بچه رو میذاره پیش مادرش. مادرش آدم عصبی هستش بچه رو با چاقو و آمپول می ترسونه. چطور می تونم تا زمانی که به پرونده ی ما رسیدگی بشه، بچه رو پیش خودم نگه دارم. ممنونم.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اولا شما خانم هستید یا اقا؟

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

اگر مادر هستید حضانت با شما هست ، به بچه اسیب روحی وروانی وارد میشود ، با همکاری اورژانس اجتماعی و بهزیستی شکایتی مطرح کنید