مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ مواجهه حضوری

سلام. من راننده تاکسی اینترنتی هستم و حدود 45 روز پیش یک مسافر سوار کردم و به مقصد رسیدم و از آن جا یک مسافر دیگر سوار کردم و او را رساندم. داشتم یک مسافر دیگر میگرفتم که مسافر اولی زنگ زد و گفت گوشی من در ماشین شما جا مانده ست. حالا من هر چی گشتم نبود و به او گفتم که نیست.
گذشت و بعد یک ماه این ابلاغیه: احضاریه و اخطاریه مواجهه حضوری برای من آمد و گرفتم و فهمیدم همان مسافر هست بابت گوشی اش من مسافر بعدی رو که سوار کرده بودم رفتم و گفتم برای گوشی که اون بنده خدا پیدا کرده به گفته خودش وقتی خواسته در خودرو بشیند از بغل درب افتاده و اون از روی زمین برداشته یعنی نمیدانسته که از ماشین من افتاده و به من هم چیزی نگفته حالا که گوشی او هم پیدا شده باز هم از من طلبکار هست. خواستم بدونم قاضی ممکن هست چه رای به من و یا به اون خانومی که گوشی رو پیدا کرده، بدهد؟
ممنون میشوم راهنمایی ام کنید واقعا دارم از نگرانی منفجر میشوم چون انتهایه ابلاغیه من سرقت خورده و خانواده آبروداری هستیم و حتی حاضر هستم وکیل هم بگیرم.

پاسخ ها :

ابلاغ مواجهه حضوری اتهام سرقت گوشی مواجهه حضوری سرقت