مشاوره حقوقی رایگان - سرقت گوشی

برادرخانوم بنده 6سال پیش یه رستوران کارمیکرده طرف گوشی جا میزاره برادرخانوم برمیداره طرف بعد از 3روز دیگه مراجعه میکنه به رستوران درخواست دوربین میکنه فیلم برادر خانوم برمی‌داره بعد بخاطر یه موقیت کاری اعزام به خارج کشور میشه طرف بعد 6سال برگشت فیلم داره میتونه بعداز این مدت 6سال گذشته شکایت کنه برادر خانوم میگه من گوشی برداشتم اومد بدم بهش فرداش تصادف میکنه همون روز امتحانی وایستاده کار کنه صاحب کار تایید میکنه کارش مدارک بیاره واسه استخدام شب موقع برگشت به خونه تصادف میکنه شدید 4ماه بیمارستان بستری میشه صاحب کار تلفن ازش نداشته زنگ بزن واسه گوشی رستوران بعد 3ماه تعطیل میشه فروخته میشه به کس دیگه برادر خانوم میره اونجا گوشی تو تصادف معلوم نیست کی برداشت گوشی خودش هم گم میشه توصحنه تصادف الان شاکی میتونه ازش شاکی بشه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند اظهار نظر دقیقی به توان کرد