مشاوره حقوقی رایگان - مهریه در دوران نامزدی

سلام. در دوران نامزدی آیا مهریه به دختر خانم تعلق میگیرد؟ در صورتی که هیچ اتفاقی برای دختر خانم نیفتاده باشد و فقط شناخت بوده باشد.

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

سلام
زن به موجب عقد مالک مهریه می شود و نامزدی دلیل بر تعلق و مالکیت بر مهریه نیست.

محمدامین عباسی

جناب آقای محمدامین عباسی :

سلام. آره مهریه تعلق میگره، اما در رابطه، این موضوع متونید تماس بگیرید مفصله تر توضيح بدم خدمتتون.