مشاوره حقوقی رایگان - طلاق در نامزدی

با سلام و خسته نباشید…
من مرد 32 ساله هستم و با همسرم 9 ماهه نامزد شدیم اما به دلایل مختلف و بحث و دعوا و …
تصمیم گرفتم طلاق بدم و خواهشا شما فقط جواب سوالات بنده رو بدید ممنون میشم ؛ نکته اینه که من با همسرم ارتباط جنسی داشتیم اما ارتباط کامل نبوده و همچنین پرده بکارت همسرم توسط اشتباهی که خانم دکتر زنان انجام داده پاره شده ؛

سوال من اینه که : 1) الان که من باعث پاره شدن پرده بکارت ایشون نشدم بازم کل مهریه رو باید بدم یا نه ؟؟؟ (( این در صورتی هستش که خانم دکتر که این اتفاق افتاد برای همسرم بهش گفته بود از 100% پرده بکارت حول حوش 20% توسط ارتباط با شوهرت قبلا اتفاق افتاد بود و بقیش با اشتباه من بوده…))

سوال 2 ) من کار ثابت ندارم و توی خرید فروش ماشین هستم و حساب کنید جمعا 200 میلیون تومن دارم این در صورتی هستش که ماهانه 2,5 میلیون تومن قسط میدم و میانگین 4 میلیون از طریق ماشین درآمد دارم , و یک خونه رهن کرده بودم که بعد از عروسی زندگی کنیم چند ماه پیش و خونه به نام خودم اصلا ندارم ....مهریه من 200 عدد سکه هست شما با تجربه خودتون میخوام ببینم دادگاه چطور تصمیم میگیره با تجربه شما که تو دادگاه دیدید؟؟؟
با تشکر و سپاس از راهنمایی شما بزرگوار…

پاسخ ها :

یک وکیل

تجربه ربطی به حکم دادگاه ندارد
پس فقط گوش کن چی میگم
اگر دوران نامزدی بودید و عقد نکرده باشید و رابطه داشته باشید که محکوم به رابطه نامشروع خواهی شد
اینجا هم بنگاه ماشین فروشی و معاملات نیست که ما حساب کنیم جنابعالی چقدر پول داری
بنابراین وقتی سوالی مطرح میکنی حواست باشه مخاطبت چه کسی است
فکر کنم فقط پاسخت را گرفتی

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگرپول داشته باشی که
ازاون خواهند گرفت،درصورتیکه اعسارشماپذیرفته شود حدودا6عددابتدا وهرسه ماه یک سکه بایدبپردازی.موفق باشید