مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارسال پیامک پرونده

سلام. من پرونده حقوقی دارم که بار اول در دادگاه بدوی رد شد اما در تجدید نظر دلایل قبول شد و پرونده به شعبه اول بازگشت و در مرحله بعدی در دادگاه بدوی دوم رای به نفع من صادر گردید و خوانده اعتراض کرد و پرونده به شعبه تجدید نظر قبلی ارسال شد. نکته قابل توجه این است که در هر مرحله ورود پرونده به شعبه یا تجدید نظر پیامکی بر ثبت پرونده در آن شعبه برای وکلا ارسال میگردد که متاسفانه برای تجدید نظر دوم پیامکی نه تنها برای وکلا بلکه برای شاهدین هم ارسال نشده و واحد انفورماتیک این موضوع را تایید کرده است.
آیا میتوانم درخواست اعاده دادرسی نسبت به عدم اطلاع از مشخص نبودن شعبه زمان ورود به کدام شعبه اعتراض کنم و نکته دیگر هم قاضی توجهی به مدارک مالی پرونده نکرده است.

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.خیر جهات اعاده دادرسی در قانون مشخص گردیده است.

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد از وکلای که در پرونده هست کمک بگیرید چون نسبت به موضوع تسلط دارند