مشاوره حقوقی رایگان - طرح شکایت

سلام خسته نباشید سه هفته پیش طی یک دعوایی طرف مقابل با اسپری و چاقو بهم حمله کرده و زخمی شدم از قبلش هم پیامک تهدید و فحاشی داشتم ازش سه هفتس شکایت کردم و فقط پرونده رفته شعبه دادیاری ولی پیامکی برام نیومده تا حالا، آیا پرونده درحال رسیدگیه؟؟

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

سلام وقت به خیر اگر شکایت کرده اید پرونده رسیدگی می شود در شروع کار جهت انجام تحقیقات به کلانتری نیز ارجاع می شود که ممکن است مدتی زمان ببرد منتظر باشید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام مراجعه حضوری به شعبه داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

حدیث با سلام پرونده شما فعلا ثبت گردیده و برای شما ابلاغ می آید که جهت اخذ توضیحات مراجعه نمایید

الهام بهنیا

الهام بهنیا:

به شعبه مراجعه کنید احتمالا جهت تحقیقات پرونده به کلانتری ارجاع شده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضوری پيگير ماجرا شوید حتی المقدور وکیل اختیار نمایید زیر نظر یک وکیل اقدام و دفاع نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله بزودی خواهد آمد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

منتظر پیامک سامانه باشید و سپس ب شعبه مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله پرونده در حال رسیدگی است می توانید حضورا پیگیری کنید یا منتظر ابلاغ دادسرا باشید