مشاوره حقوقی رایگان - جریمه ساخت و ساز غیر مجاز

با سلام. یک ساختمان داخل بافت روستا با جواز ساخت یک طبقه روی پیلوت که یک طبقه اضافه تر از جواز احداث کردم و اتمام ساخت سال 1385 بوده و به خاطر دریافت انشعاب گاز اقدام به دریافت پایان کار نمودم.
جواب کمیسیون ماده 99 حکم به 13 متر اضافه بنا مربوط به پیلوت و طبقه اول آمده و طبقه دوم که زیر شیروانی هم هست تخریب دادند. قیمت جریمه هم به جای سال 85 به روز یعنی 1400 محاسبه شده است.
آیا در دیوان از لحاظ نرخ جریمه و جلوگیری از تخریب طبقه دوم امکان پذیر است؟

پاسخ ها :

جریمه ساخت و ساز غیر مجاز تخریب ملک غیر مجاز تخریب ملک کمیسیون ماده 99