مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور شاکی در جلسه مواجهه حضوری

با سلام و خسته نباشید. در پی شکایت ضرب و جرح که از من و از جانب باجناق من شده بود و اظهارات کذب داده بود، در جلسه اول حاضر شدم. با توجه به مستندات و داشتن دو عدد شاهد به قاضی توضیحات رو دادم و تنها شاهد او پدر او بود. در جلسه مواجهه حضوری حاضر نشد و جلسه تمام شد و قاضی شهادت شاهدین من رو به صورت کتبی و قسم خورده گرفت و چند روز بعد ابلاغیه کتبی از کلانتری آمد که برای جلسه مواجهه حضوری در ساعت 9 حضور یابید که باز هم با شهود رفتم و طرف نیامد و واقعا برای من و شهود سخت است و شهود کار و زندگی دارند هر سری راضی کنم که بیایند و توضیحات پرونده کامل گویای بی گناهی من هست. آیا امکان تشکیل مجدد جلسه مواجهه حضوری هست؟
اون دارد اذیت میکند و عمدا نمی آید. من میتونم به قاضی اعتراض کنم که دیگر شهود رو نمی آورم؟ ممنون

پاسخ ها :

عدم حضور شاکی در جلسه مواجهه حضوری عدم حضور شاکی جلسه مواجهه حضوری شکایت ضرب و جرح ضرب و جرح