مشاوره حقوقی رایگان - جعل سند رسمی

سلام. به علت جعل سند رسمی شکایتی در دادسرا مطرح کردم و با قرار موقوفی تعقیب روبرو شدم. حال تکلیف دادسرا و تکلیف دادگاه در صورت اعتراض به قرار در رابطه با اسناد مجعول چی هست؟ دادگاه درباره سند مجعول که درباره ماهیت آن اظهارنظری نشده است چه باید بکند؟ من که متضرر از جرم و متضرر از قرار بازپرس هستم، چی کار کنم؟ تکلیف دادگاه با ماده 214 و 215 قانون مجازات اسلامی و ماده 147 و 148 قانون آیین دادرسی کیفری درباره معدوم کردن اسناد مجعول چیست؟ با تشکر

پاسخ ها :

جعل سند رسمی قرار موقوفی تعقیب در جعل اسناد جعل اسناد قرار موقوفی تعقیب جعل