مشاوره حقوقی رایگان - پیامک استفاده از حساب بانکی در قمارخانه آنلاین

سلام. من‌ چند‌ وقت‌ پیش‌‌ در سایت‌ شرط بندی، ‌‌‌‌‌‌‌‌شرط بستم‌.
دو بار‌ پیامک هشدار آمد:
طبق قانون قماربازي در فضاي مجازي جرم محسوب شده و تا 6 ماه حبس و شلاق در پي دارد.
مراقب باند هاي تبهکاری قمار و شرط بندی در فضاي مجازي باشيد.

من‌‌ کارتی‌ که‌ با آن پول‌ واریز‌ میکردم‌ را رفتم‌ بانک‌ و بستم و یک حساب دیگر باز‌ کردم‌که‌ پول‌ حساب من
برداشت‌ نشود.

‌‌بعد‌ از چند‌ روز این‌ پیامک‌ آمد:
از حساب شما براي انتقال وجه به حساب قمارخانه هاي آنلاين استفاده شده است.
چنانچه از روي بي اطلاعي به اين سايت ها مراجعه کرديد، اکيدا از تکرار آن خودداري نماييد و در صورت تکرار مرتکب تحت تعقيب قضايي قرار ميگيرد.
طبق قانون براي قماربازي با هر وسيله اي، تا 6 ماه حبس و شلاق در نظر گرفته شده است.
چی کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دادستانی با شما تماس می گیرند.
منتظر تماس دادستانی باشید