مشاوره حقوقی رایگان - سایت شرط بندی

سلام من 2 سال‌ پیش حدود 1 هفته تو سایت شرط بندی بازی کردم و حدود 20،30 تومن باختم ولی هیچ پولی رو از سایت دریافت نکردم و هیچ پولی هم به حسابم واریز نشده این پیام اومد امروز

دارنده کارت شماره
از حساب شما برای انتقال وجه به حساب قمارخانه های آنلاین استفاده شده است.
چنانچه از روی بی اطلاعی به این سایت ها مراجعه کردید، اکیدا از تکرار آن خودداری نمایید. در صورت تکرار ، مرتکب تحت تعقیب قضایی قرار می گیرد.
طبق قانون برای قماربازی با هر وسیله ای ، تا 6 ماه حبس و شلاق درنظر گرفته شده است.

معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور

و من بعد دریافت این پیام وارد سایت شدم تا دلت اکانت کنم ولی گزینه دلت اکانت نبود و خارج شدم اصلا بازی هم نکردم.آیا برام مشکلی ایجاد میشه؟و نمیدونستم که جرم محسوب میشه

پاسخ ها :

مهدي  داودي

مهدي داودي :

در صورت عدم تکرار مشکلی ایجاد نمی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر اگر وارد سایت نشوید و بازی نکنید مشکلی پیش نمیاد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مشکلی نیست فقط دیگر به این سایتها هیچ وجهی واریز نکنید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

خیر تذکر داده شده درصورت تکرار تحت پیگرد قانونی قرار می گیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر وارد این گونه سایت نشوید خیر مشکل خاصی ایجاد نخواهد شد و در صورت تکرار علیه شما پرونده قضایی تشکیل خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مطلقا تکرار ننماید و درصورت تکرار ، پرونده شما به دادسرا ارسال خواهد شد و مجازات تعیین خواهد شد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در صورتی که شاکی داشته باشید احضار میشوید