مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از ورود به خانه پدری توسط برادر

سلام و عرض ادب.
پدر من چند سالی هست به رحمت خدا رفته است و از مال دنیا خانه ای 2 طبقه به جا گذاشته که یکی از برادران من بیش از یک دهه است که طبقه دوم زندگی کرده و مادرم در طبقه اول. به خاطر مادر بعد از فوت پدر دنبال انحصار وراثت ‌نرفتیم. در این چند سال من همراه فرزندم در بیشتر اوقات در کنار مادر بوده و به اتفاق یکی از خواهرانم از او مراقبت میکنیم. این خدمات تا جایی پیش رفته که همسرم نیز با از خودگذشتگی رضایت داده تا در کنار مادر باشم. ضمنا این حقیر در زمان زنده بودن پدرم نیز بیشتر اوقات آن جا بوده و کمک حال آن ها بودم. در هر خانواده ای مشکلات و جر و بحث پیش می آید. برادرم اجاره خانه نمیدهد و فقط پول آب را پرداخت میکند. حدودا 20 روز پیش به خاطر همین آب جر و بحث بین من و پسر برادرم به وجود آمد و در این بین برادرم با حالتی جنون آمیز و با حمله و هجوم به درب خانه مادرم به منظور زدن من با شکستن شیشه خانه و ایجاد رعب و وحشت و شلوغ کاری باعث آبروریزی شد. دست خود را چنان به شیشه کوبید که با شکستن شیشه خودش را زخمی کرد و حال با تهدید به شوهرم و من اجازه نمیدهد به خانه مادری بروم و ما را تهدید کرده که به محض ورود به خانه مادر خودش و من را با چاقو میکشد.
لطفا کمکم کنید که چه راهکار قانونی وجود دارد؟
با تشکر.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید.

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

بهترین راه حل سازش است چون موضوع خانوادگی است.
اما شما چون جز ورثه هستید و در ملک موجود دارای سهم الارث هستید میتونید از طریق طرح دادخواست تصرف عدوانی اقدام قانونی انجام بدید.
از طرفی تهدیدات برادرتون هم بنوعی جرم تلقی میشه و قابل شکایت و پیگیری ست