مشاوره حقوقی رایگان - حق السهم تادیه شهرداری ها

با سلام و خسته نباشید. اینجانب الف در سال 1396 یک قطعه زمین به مساحت 174 متر را خریداری نمودم که این زمین دارای سند رسمی است. زمین مذکور متعلق به تعاونی مسکن یکی از ادارات نظامی بود. الان که برای جواز و نقشه اقدام کرده ام شهرداری طلب 10 درصد حق السهم را دارد. در حالیکه بایستی قبل از صدور سند این سهم را از تعاونی طلب مینمود. لطفا بنده را راهنمایی فرمایید. با سپاس فراوان.

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

یا ادارهمربوطه را ملزم به پرداخت کنید و یا در صورت پرداخت از سوی شما متعاقبا نیتواند از آن اداره مطالبه نماید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،پیشنهادمیشودحضوری باوکیل مشورت نمایید