مشاوره حقوقی رایگان - پر کردن برگ سفید امضا

سلام. آیا میشود علیه کسی که بر روی کاغذ سر برگ شرکت که دارای مهر و امضای مجاز مدیر شرکت در پایین آن موجود است و به صورت سفید امضا و مهر به آن شخص داده شده و آن شخص در آن تایپی با پرینتر لیزری انجام داده که فاصله زمانی مهر و امضا و پرینت حدود دو ماه است اقامه دعوا و حصول نتیجه مثبت نمود. آیا تشخیص زمان پرینت لیزری دو ماه بعد از مهر و امضا ممکن است؟

پاسخ ها :

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
موضوع به کارشناس رسمی ارجاع و ایشان تقدم و تأخر را بررسی می کنند.