مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن امضا به زور

با سلام
حدود یک ماه پیش شوهرم و خواهرش ازم توی دو برگه سفید به زور امضا و اثر انگشت گرفتن من رو توی اتاق زندانی کردن بعد یک ساعت اومدن و گفتن هم مهریه تو بخشیدیم و هم خونه تو بردیم بعد تلفنی از یکی تشکر می‌کرد و میگفت کار هام رو قانونی انجام دادم خواستم بدونم که اگه بلافاصله برگه ها رو پر کرده باشه قابل تشخیص هست یا میتونه توی محضر بدون حضور من کاری کرده باشه؟

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله سریعا شکایت نمایید به صرف سر برگه دست نویس محضر اقدامی نمی‌تواند بنماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سریعا باید شکایت اجبار در امضای سند بکنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر کارشناس را نمی‌تواند مشخص نماید اما با توجه به اینکه مالی رد و بدل نشده شما می‌توانید شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و از آنها شکایت کنید