مشاوره حقوقی رایگان - خلا خدمت سربازی

با سلام و احترام.
بنده سرباز وزارت دفاع هستم. پروژه کسر خدمت داشتم و ده ماه از خدمت من کم شده است. بنده در حین خدمت و داخل پادگان دچار پارگی رباط صلیبی شدم و پایم رو عمل کردم. دکتر و بیمارستان ارتش 2 ماه به من مرخصی دادند. بعد از مراجعه به یگان بهداری تایید کرد اما فرمانده قبول نکرد و گفت که یک ماه باید خلا بخوری. آیا چنین چیزی درست هست؟ ایشون گفتن که دو ماه استعلاجی برای سربازی هست که 24 ماه خدمت کند و من چون کلا یک سال خدمت دارم میتونم یک ماه استفاده کنم. چنین چیزی درست هست؟
قانون دقیق استعلاجی چطوری هست؟
آیا به مدت زمان خدمت بستگی دارد؟
با تشکر.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر استعلاجی هیچ ارتباطی به مدت زمان خدمت ندارد

بابک گودرزی

جناب آقای بابک گودرزی :

سلام
پاسخ فرمانده شما بر مبنای مقررات مربوط به استعلاجی درست است اما شما از طریق بهداری پادگان و اطلاع از میزان دقیق استعلاجی سربازان با توجه به مدت خدمت آن ها و همچنین بازرسی پادگان مشکل را حل کنید.