مشاوره حقوقی رایگان - اثبات هبه شفاهی

با سلام
برای اثبات هبه شفاهی ،شهادت اعضای خانواده واهب کفایت میکنه یا حتما باید شخص دیگه ای باشه؟
(مورد یک زمین مشاعی است که پدر به فرزندش بخشید و گفت داخلش ساخت و ساز کنه اما همواره ممانعت کرده و حالا قصد پس گرفتن زمین را دارد)

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اثبات هبه بدون مدرک سخت ودشوار است هرچند میتوانید شهودی را برای اثبات معرفی کنید وشهادت شهود یوی از ادله اثباتی است وشهود میتواند اقارب نسبی شما هم باشند وتفاوتی ندارد