مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

با سلام. در شکایتی که بنده از اقایی به اتهام توهین نمودم حکم غیابی بر علیه او صادر شد که ایشان واخواهی کرده و مورد قبول واقع شد. در حکمی که امده بود بیان شده متهم فاقد سابقه کیفری موثر و ازاد به قید وثیقه این به این معنی است که این فرد سابقه دارد؟ ازاد به قید وثیقه یعنی چه؟ ایا ممکن است حکم نقض شود؟ بنده در جلسه واخواهی چه باید بگویم؟ با تشکر.

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

هر شخصی حق دفاع از خود را دارد . صمنا ایشون آزاد به قید وثیقه هستند یعنی اگر دادگاه حاضر نشوند وثیقشون توقیف میشه .
شما تمام دلایل و احیانا شهودی رو که داشتید در داگاه حاصر کنید