مشاوره حقوقی رایگان - سفته

با سلام، من یک طلب 11میلیونی از یه شخصی داشتم که بعد از به اجرا گذاشتن و صدور حکم جلبش چهار سال گذشت تا ایشون رو پیدا کنم و تحویل دادگاه بدم، بعد از اون حدود دو سه ماه موند زندان و درخواست تقسیط داد و موافقت شد و از زندان به قید وثیقه اومد بیرون مرخصی و الان مرخصیش تموم شده و تو غیبته و برنگشته زندان!
حالا من به دادگاه که مراجعه میکنم میگن الان از نظر ما ایشون زندانی هستن و این زندانه که بهش مرخصی داده و باید از زندان پیگیری کنین تا ضامن رو احضار کنه، و به اجرای احکام زندان که مراجعه میکنم میگن دست ما نیست و دادگاه باید دوباره جلبشو صادر کنه و دستگیرش کنین، البته بعد از من دو نفر شاکی دیگه هم با شرایط من داره که البته با تقسیط اونا موافقت نشده.
حالا ما موندیم و زندان و دادگاه که هر کدوم حرف خودشونو میزنن و ما هم که دستمون به جایی نمیرسه، لطفا یه راهنمایی بفرمایین که راه حل قانونی این امر چی هست؟
خیلی ممنون از لطفتون.

پاسخ ها :

محمد عبداله زاده خانقاه

جناب آقای محمد عبداله زاده خانقاه :

با سلام
در صورتیکه اعسار و تقسیط وی اثبات شده ولی از پرداخت اقساط استنکاف می کند وطیفه دادگاه است که با صدور حکم جلب یا ضبط وثیقه نسبت به تادیه حقوق شما اقدام نماید

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال شما ، طرف شما همچنان زندانی محسوب است و نیاز به صدور برگ جلب مجدد نیست چونکه به قید سپردن ضامن یا وثیقه در مرخصی بسر برده و پس از اتمام مرخصی تخلف کرده و به محبس باز نگشته است . شما طی درخواست کتبی باید از قاضی ناظر زندان که ایشان را به قید اخذ تأمین به مرخصی فرستاده بخواهید وجه الکفاله یا وثیقه ایشان به نفع شما و دولت ضبط گردد تا شاید از این طریق به ایشان فشار وارد آمده و خود را تسلیم کنند و در غیر اینصورت از محل تأمین اخذ شده ضرر و زیان شما را بپردازند .

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.اگر فقط به علت بدهی شمادر زندان بوده با دادن اعسار از سوی ایشان و تایید اعسار و بدهی به صورت اقساط میتواند آزاد شود.مگر اینکه به علت جرم دیگری در حبس باشد.و اگر اقساط رو پرداخت نکرده به اجرا احکام مراجعه و کارهای اجرایی انجام و حکم جلبش را بگیرید

رضا علمداری

جناب آقای رضا علمداری:

درود
با توجه به اظهارات شما ، هر اقدامی مقتضی در این خصوص فقط در صلاحیت دادگاه میباشد

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
با توجه به اینکه ایشون با سپردن وثیقه از زندان مرخص شدن شما باید درخواست کنید که به ضامن ایشون اخطار بشه تا در صورتیکه اون شخص رو حاضر نکنه وثیقه ضبط بشه

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

گفته دادگاه درست است
اما در این خصوص
زندان باید به دادگاه نامه غیبت ارسال دارد تا با این شرایط به شما اذن جلب مجدد داده شود
در هر حال در صورت نیاز به مشاوره بیشتر شما می توانید
با یکی از همکاران محترم دادراه و یا شماره تماس ذیل بین ساعات 18 الی 20 تماس حاصل فرمایید
قبل از تماس پیامک ارسال دارید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.دقیقاً به همین سوال قبلاً پاسخ داده شده است.یاالله