مشاوره حقوقی رایگان - دیه ضرب و جرح با چاقو

با سلام. بنده در 8 مرداد که یکی از ماه های حرام محسوب میشود توسط یک نفر چاقو به ناحیه ابرو خورد که منجر به پارگی ابرو شد و 5 تا بخیه خوردم و عمق فرو رفتگی 3 سانت بود و در ناحیه دست انگشت سبابه من دچار ترک شد و ورم و کبودی چشم هم داشتم. میخواستم ببینم تقریبا میزان دیه ای که برای من میزنند چقدر هست؟ با تشکر.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میزان درصد صدمات واارده با نظر پزشکی قانونی صورت خواهد گرفت وبعد تعیین درصد میزان دیه مشخص میگردد

سعید گل محمدی

جناب آقای سعید گل محمدی :

با سلام داره ی مادون قتل نفس مشمول تغلیظ ذره نمیشود، یعنی دیه بابت جراحت در ماه حرام باعث افزایش ذره نخواهد شد، مورد شما دارای ارش هست و باید منتظر نظر نهایی پزشکی قانونی جهت تعیین میزان ارش باشید