مشاوره حقوقی رایگان - دیه و ارش

با سلام
بنده با یکی دعوام شد و او به من چاقو زد و در ناحیه آرنج راست دچار مشکل شدم و کات کامل عصب رادیال بود و اصلا نمیتونم دست راستم رو رو تکان دهم. دیه کات کامل عصب رادیال و از کار افتادگی دست راست چقدر است؟

با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درصد دیه وجراحات وارده توسط پزشکی قانونی تعیین میگردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درصد دیه با توجه به نوع و محل اسیب توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است که در اجرای احکام محاسبه می شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درصود و نوع دیه باتوجه به نوع و صدمات وارده توسط پزشکی قانونی معین می گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
محاسبه بر عهده اجرای احکام است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

پزشکی قانونی با بررسی فنی و تخصصی درصد دیه را مشخص خواهد نمود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیه را پزشکی قانونی بر اساس میزان صدمات تعیین میکنند