مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی به دلیل مجروحیت حین خدمت

با سلام. پدر اینجانب در سال 61 در یکی از پادگان های شیراز فرمانده بودند که توسط یکی از سربازان به خاطر عدم قبول مرخصی به وسیله ژ3 مجروح میشوند و به مدت 40 روز به کما میروند و یکی از همکاران هم فوت میکنند. کار سرباز همین بوده و جهت تنبیه پادگانش رو تغییر داده بودند به پادگانی که پدرم اون جا فرمانده بوده است. طوری که قبلا با یک سردار درگیری فیزیکی داشته است. بنده پیرو پیگیری ها از طریق کمیسیون پزشکی مربوطه 10 درصد صدمه برای ایشون نوشتند ولی گفتند که باید نتیجه دادگاه رو هم بیارید که تصمیم گیری کنیم. ما به دادگاه مراجعه کردیدم و کل پرونده رو کپی کردند و به ما دادند و نتیجه کلی رو نگفتند که چه شده است.
در کل با بررسی بنده در چند تا از حکم دادگاه ها شخص مربوطه محکوم به حبس ابد شده بودند ولی چون آن زمان جانبازی و غیره نبود و این که پدر بنده در مهاباد فرمانده بودند و پیگیر چنین چیزهایی و دنبال چنین امتیازاتی نبودند و همون طوری باقی مانده است. ممنون میشوم راهنمایی کنید که آیا میشود برای ایشون جانبازی گرفت؟ راهنمایی فرمایید. بنده همون نتیجه دادگاه رو که گفته طرف محکوم هست رو بدهم، حل میشود یا نه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله می توانید شما باید به امور ایثارگران مراجعه نمایید و درخواست خود را مطرح نمایید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را از طریق مشاوره تلفنی سایت ارائه فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba )