مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض شاکی به میزان اعسار

سلام ببخشید دادگاه اعسار منو قبول کرده ماهی 2میلیون بدهم به شاکیم مبلغ بدهی 125 میلیون هست شاکی من میخاد به دادگاه نسبت به کمی مبلغ اعسار اعتراض بزنه الان من قسط اول ریختم و شاکیم 20روز اول اعتراض نزد ولی الان بعد از گذشت 3ماه از اعسار و دریافت قسط اول میخواد اعتراض بزنه آیا میتواند اعتراض بزنه و قبول دادگاه میشه تکلیف من چی میشه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگرمهلت اعتراض سپری شده بود قابل اعتراض نیست. جهت کسب اطلاعات بیشتر در ساعات پاسخگویی تماس بگیرید 09113963026

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله می تواند دادخواست تعدیل اقساط را بدهد. شما همان دفاعیات قبل را مطرح کرده و اعلام کنید که تغییری در وضعیت مالی شما رخ نداده. و چه بسا با وجود تورم وضعیت مالی دشواری دارید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله می تواند دوباره دادخواست تعدیل اقساط اجاره بها با توجه به تغییر شرایط اقتصادی را تقدیم دادگاه نماید و ..