مشاوره حقوقی رایگان - رضایت با اجبار و تهدید حیثیتی

باسلام شخصی به دلیل خصومت دوماه پیش با خودرو بنده را زیر گرفت و به پایم آسیب جدی رساند از ایشان شکایت نمودم در محل تحقیقات محلی کردند و موضوع تایید شد متشاکی بعد از فهمیدن طرح شکایت بنده یکماه بعد از شکایت بنده با استناد به تاریخ یکروز قبل از زیر گرفتن بنده پس از آنکه نتوانست رضایت بنده را جلب کند مرا تهدید کردند و نهایتن از طریق خانمی علیه بنده شکایتی تنظیم کردند با اتهاماتی سنگین مبنی بر ادم ربایی و تهدید با چاقو و قصد عمل غیر شرعی و گفتند برای ادعای خود شاهد میاورند سپس نیز تهدید کردند که اگر شکایتم را ادامه دهم برادران ان خانم را در جریان میگزارند تا تو را باقمه تکه تکه کنند بنده از ترس آبرو و تهدیدات ایشان و باتوجه به نفوذ و تمکن مالی متشاکی و اطلاع از سابقه کیفری ایشان بدون دریافت دیه و هزینه های درمان نهایتن به اکراه و اجبار راضی به رضایت شدم بعد از گرفتن رضایت اجباری از بنده ایشان نیز آن خانم را به دفتر خانه آوردند و به بنده رضایت محضری دادند و در آن نوشتند که اشتباهن بنده را مزاحم خود اعلام کردند در محضر پس از دیدن آن خانم متوجه شدم متشاکی همسر خود را طرف بنده نموده و با هم همدست بودند و تبانی کردند اکنون دو پرونده مختومه شده و الان بنده دچار اسیب و هزینه درمان شدم راهی برای اعاده حقم وجود دارد لازم به ذکر است که متشاکی دارای سابقه کیفری قتل عمد بوده که با پرداخت دیه رضایت گرفته شیوه رهایی ایشان در آن پرونده قتل هم مشابه همین دسیسه در جریان پرونده شکایتم علیه ایشان بوده و به مقتول تهمت تجاوز به خود را داده بودند و نهایتن با پرداخت دیه آزاد شده آیا میتوانم پرونده شکایتم را دوباره به جریان بندازم ؟ اعاده حیثیت نمایم و طلب دیه کنم ؟ و آیا در کشور ما محکوم کردن دیگران به این راحتی است که طرف دو شاهد اجیر کند و بتواند شخصی را بیچاره کند به همین راحتی است؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما می توانید دوباره مطالبه دیه آسیب های وارده به خود را مطرح نمایید و ...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید شکایت نمایید و مطالبه دیه نمایید و. ..

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید شکایت نمایید و مطالبه دیه نمایید