مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام رقیه به بهاره

آیا به نتیجه می رسم اگه از طریق دادگاه اقدام به تغییر نام کنم یا نه ؟

پاسخ ها :

معصومه صبری

سرکار خانم معصومه صبری :

سلام
منعی در خصوص تغییر نام نیست و معمولا قضات حکم صادر میکنند اگر ثبت احوال به حکم اعتراض نکند بهتر است ابتدا به اداره ثبت احوال مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص تغییر نام خدمتتان عرض کنم همانطور که شاید ساده بنظر بیاید، کاملا پیجیده و روش های گوناگونی دارد، در تغییر نام تجربه بسیار مهم است، شما از ثبت احوال و یا دادگاه می توانید اقدام نمایید، آنهم فقط یبار چه موافقت شود و چه نشودو در صورت نیاز به مشاوره تلفنی و اطلاع کامل از جزییات می تواند وارد پروفایل بنده شده و با انتخاب مشاوره تلفنی از پنل مشاوره تلفنی با بنده صحبت نمایید. موفق باشید