مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

تغییر اسم رقیه به گلاره بدون دادگاه امکان پذیره ؟ با توجه به اینکه من کرد هستم و از بدو تولد به این اسم صدام کردن.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا باید در کمیسیون مربوطه مطرح شود، وگرنه باید دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و.... مواردی داشتم با موفقیت انجام شده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله . ابتدا از اداره ثبت احوال اقدام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

قابل پیش بینی نمیباشد ابتدا از طریق ثبت احوال پیگیری نمایید در صورت عدم موفقیت از دادگاه اقدام گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا از طریق اداره ثبت احوال پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم که دلیل بعضی از نام ها از طریق ثبت احوال امکان پذیر مانند تغییر به نام سارا و یا ساره و سایر نامهای قرانی اما احتمال اینکه ثبت احوال موافقت نکند بسیار است که در آن صورت باید راه دادگاه را پیش بگیرید و یک سری از نکات را هم باید مد نظر داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

. ابتدا از اداره ثبت احوال اقدام کنید در صورت عدم موفقیت از دادگاه اقدام گردد

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
تحت شرایطی امکان پذیر میباشد برای اطلاعات بیشتر از طریق مشاوره تماس حاصل نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره ثبت احوال محل خود اقدام کنید.

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

هر کسی فقط یک بار حق تغییر نام خود را داره و مانعی برای این تغییر نام وجود نداره

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با توجه به موارد متعدد مشابه که اینجانب داشتم این کار فقط با حکم دادگاه انجام پذیر است
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره ثبت احوال پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر حتما باید دادخواست تهیه کنید و بدهید به دادگاه خانواده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصولا خیر بستگی به دلایل و مستندات شما خواهد داشت
و در صورت رد درخواست در اداره ثبت ، شما باید دادخواست تغییر اسم در دادگاه مطرح نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ابتدا در ثبت احوال و اگر نشد از دادگاه درخواست کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بدون حکم دادگاه خیر اما با دادذگاه چنین تغییری را میپذیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

محتملا ونهایتا باید از طریق دادکاه اقدام شود

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،مستلزم ارائه دادخواست در دادگاه می باشد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر.تغییر اسامی مذهبی از نطر اداره ثبت احوال امکانپیر نیست مگر ادله محکمی داته واز طریق ئدادگاه انجام ود

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
پاسخ قطعی نمی توان داد. باید به ثبت احوال محل صدور شناسنامه تان مراجعه فرمایید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق ثبت احوال اقدام کنید در صورت مخالفت از طریق دادگاه به طرفیت ثبت‌احوال

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

برای تغییر نام ابتدا از طریق ثبت احوال اقدام و سپس در صورت عدم حصول نتیجه از طریق دادگاه بطرفیت ثبت احوال دادخواست حقوقی مطرح نمایید
درخصوص تغییر سن در شناسنامه متقاضی بایستی مدعی شود اختلاف سن واقعی او با سن مندرج در شناسنامه‌اش بیشتر از 5 سال است، تشخیص و حل اختلاف با كمیسیون 5 نفره تشخیص سن محل صدور شناسنامه صاحب سند خواهد بود.

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

می‌بایست از طریق دادگاه اقدام کرد ولی نتیجه قابل پیش‌بینی نیست.

یک وکیل :

سلام ابتدا به اداره ثبت احوال مراجعه و در صورت عدم موفقیت از طریق دادگاه اقدام نمایید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام اداره ثبت قبول نمی نماید از طریق دادگاه اقدام نمایید

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید در صورت عدم موافقت دادخواست به دادگاه تقدیم کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام امکان پذیر است ولی باید دادخواست حقوقی دهید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،می بایست از طریق اداره ثبت احوال اقدام نمایید.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

ابتدا از طریق ثبت احوال اقدام و درصورت عدم حصول نتیجه از طریق دادگاه اقدام نمایید

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

ابتدائا از طریق اداره ثبت احوال اقدام نمایید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

می بایست به طرفیت اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه دادخواست تغییر اسم بدهید که معمولا مشکل می پذیرند