مشاوره حقوقی رایگان - قرار عدم صلاحیت

سلام و عرض ادب. آیا قرار عدم صلاحیت از نظر ذاتی که دادگاه صادر می کند قابل اعتراض است یا خیر؟ اخیرا دادگاه در پرونده ای قرار عدم صلاحیت صادر کرده که با اعتراض شاکی پرونده به دادگاه تجدید نظر ارسال گردیده. تکلیف تجدید نظر با توجه به غیرقابل اعتراض بودن قرار عدم صلاحیتی که از طرف دادگاه یا دادستان صادر شده است چیست؟ با تشکر

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام اعتراض بلااثر است وحسب مقررات قانون آئین دادرسی مرجعی که قرار عدم صلاحیت صادر می نماید به اعتبار مرجع صالح به رسیدگی مکلف به ارسال پرونده بدان مرجع نیز می باشد ودر فرض سوال بنظر می رسد نباید اعتنائی به دادخواست تجدید نظر شده باشد .موفق باشید