مشاوره حقوقی رایگان - قرار عدم صلاحیت و وقت نظارت به لحاظ صدور تصمیم نهایی ابطال شده و تجدید به فلان وقت تغییر کرده

باسلام خدمت اساتید محترم و گرامی
بنده پرونده ای دارم درخصوص خیانت در امانت توهین و ضرب شتم که متهم فرزند 15ساله ی بنده هستش و شاکی تمام ادعاهاش کذب و دروغین .
سوالم این هست از محضر بزرگواران که معنای این ابلاغ درثنا برام اومده چیه
(به موجب دادنامه .............درتاریخ 06/13 قرار عدم صلاحیت صادرشده و درتاریخ 06/14وقت نظارت به لحاظ صدور تصمیم نهایی ابطال شد و تجدید به تاریخ 06/23تغییر کرد)
ممنون میشم از متخصصین عزیز اگه بنده رو راهنمایی بفرمایین متشکرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرونده از سوی قاضی قرار عدم صلاحیت خورده و دعوا رد شده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص پرونده شما قرار عدم صلاحیت صادر شده است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام پرونده از شعبه قبلی خارج و به شعبه دیگر و احتمالا دادگاه اطفال ارسال شده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب پرونده شما وسوس مرجع قضایی
قرار عدم صلاحیت صادر شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام یعنی اصلا پرونده در صلاحیت این دادگاه نیست و دادگاه پرونده را به مرجع صالح ارسال خواهد کرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

وقت نظارت مربوط به امور داخلی شعبه است که وقت آن تغییر کرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درصلاحیت این دادگاه نیست و دادگاه پرونده را به مرجع صالح ارسال خواهد کرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

قرار عدم صلاحیت صادر شده است و به مرجع صالح ارسال می گردد

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
در خصوص پرونده شما دادگاه صالح به رسيدگي نبوده و قرار عدم صلاحیت صادر شده است .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
احتمالا پرونده به دادگاه ویژه اطفال ارسال شده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پرونده بعلت صالح نبودن دادسرای مربوطه عدم صلاحیت جهت رسیدگی به شهرستان دیگر صادر وارسال خواهد شد