مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی ناجا

سلام خسته نباشید من در حال استخدام در ناجا و درجه داری هستم و همه مراحل رو با موفقیت تموم کردم فقط بخاطر کم خونی منو فرستادن پیش متخصص و اونم نوشت که تحت مراقبت متخصص خون هستم و بعد دفترچه منو واسه کمیسیون فرستادن تهران به خاطر کم خونی، من قبلا همه آزمایش ها رو دادم و گفتن که مشکل خاصی ندارم و با دارو حل میشه ، من ورزشکار حرفه ای هم هستم توی رشته سخت کشتی از لحاظ بدنی هم یکم بدنم خسته میشه ولی خب باز نسبت به بقیه که بدنشون سالمه من استقامت و بقیه چیزام خوبه ممکن هست که بخاطر اون کم خونی من رو رد کنن؟ الان من تقریبا سه ماه هست که دفترچمو فرستادن پلی هنوز جواب نیومده

پاسخ ها :

محمود  احمدي تجويد

جناب آقای محمود احمدي تجويد :

وکیل اینو ازکجا بدونه برادر . از نیرو انتطامی بپرسید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
می توانید با مراجعه به کمیسیون پزشکی از مراحل آن مطلع شوید اما زمان بر است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
لطفا از مرجع مربوطه جویا شوید

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. پرسش شما جنبه ی حقوقی ندارد. بهتر است به نهاد مربوطه مراجعه کنید.