مشاوره حقوقی رایگان - معامله مسکن ملی

سلام. و عرض ادب چند تا سوال داشتم ممنون میشم اگر پاسخ بدین.

بنده میخوام یک مسکن مهر (طرح ملی) معامله کنم که گویا معامله مسکن ملی غیرقانونی اعلام شده ولی چیزی که من در بنگاها دیدم اینکه معامله میشه ،

نحوه معامله به این صورته که بخاطر غیرقانونی بودن معامله بین طرفین و بصورت قولنامه دستی (روی برگه A4) نوشته میشه و فروشنده یک میلیارد (اندازه ارزش ملک) سفته به خریدار میده و در نهایت وکالت انتقال سند به خریدار میده که چون شهر ما دادستان ممنوع کرده وکالت ثبت نمیکنن دفترخونه ها باید بریم شهر دیگه.

خب حالا من چندتا سوال دارم ازتون

1ـ قولنامه دستی روی کاغذ چقد وجاهت قانونی داره ؟ و چه نکته هایی توش بیاد که فردا کار به شکایت کشید بشه ادعایی کرد ؟؟؟

2ـ ایا میشه به جای قولنامه دستی صلح نامه نوشت که قانونی تر و محکمتر باشه ؟؟ اون موقع سفته ضمانت رو چطوری قید کنیم توش ؟

3.وکالت دادن تو یه شهر دیگه مشکلی نداره که ؟چون شهر خودمون نیست میپرسم

4ـ بنظر شما چه کاری میشه کرد برای محکمتر کردن معامله ؟

پاسخ ها :

سمیرا غفاری

سرکار خانم سمیرا غفاری :

عرض ادب و احترام.املاکی که قانونا غیر قابل انتقال معرفی بشوند معامله در خصوص آنها فاقد وجاهت قانونی هست حالا چه در قالب بیع چه در قالب صلح صلاح شما در این است که از معامله صرف نظر کنید

حسینعلی پیرعلی

حسینعلی پیرعلی :

سلام یک مبایعه نامه تنطیم کنید دو نفر شاهد هم با مشخصات کامل امضا کنند ‌و نحوه پرداخت پول را هم مشخص و پیش بینی کنید اگر تا تاریخ معینی پول پرداخت نشد شما حق فسخ معامله را دارید .