مشاوره حقوقی رایگان - راه امضا گرفتن از فروشنده که پولش رو کامل گرفته

به مقدار 7 هکتار زمین کشاورزی چهار سال پیش خریدم پولشم کامل دادم. آن زمان به زیر ده هکتار سند نمیدادن الان طبق بخش نامه جدیدی زمین های زیر ده هکتار هم میتونن سند کنن. الان که رفتم دنبال سندش فروشنده نمیاد امضا کنه و مبلغ 5 میلیون میخاد از من اخاذی کنه باید چیکار کنم که این پولو ندم بیاد امضا هم بکنه.. خرید و فروش هم به صورت قرار داد دستی بوده با امضا شورای روستا

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام در سوال مطرح مشخص نیست که فروشنده منکر دریافت ثمن معامله است ویا اینکه وجه اضافه ای برای حضور وامضا مطالبه می نماید درهر صورت جلب رضایت فروشنده از طریق مسالمت آمیز سریعتر وسهلتر خواهد بود ودر غیر اینصورت برابر مبایعه نامه عادی و دستی الزام به حضور واجرای تعهد برابرشروط مندرج در مبایعه نامه وتنظیم سند از طریق مراجعه به دفاتر خدمات قضائی بطرفیت فروشنده دادخواستی تقدیم نمائید . موفق باشید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام دادخواست الزام به انتقال سند رسمی علیه فروشنده بدهید و خسارت دادرسی را هم بخواهید بهتر است از وکیل دادگستری در تنطیم دادخواست استفاده کنید