مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش ملک

با سلام
ملکی داشتم در تهران که مهر ماه گذشته آن را برای فروش نزد یک بنگاه معاملات املاک گذاشتم. بنگاه دار قیمت ملک را بسیار پائین تر از قیمت روز به اینجانب اعلام کرد. چند روز بعد از فروش ملک، متوجه شدم همان خانه با مبلغ بسیار بیشتر به شخص دیگری فروخته شده است. چطور می توانم این موضوع را پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

مجیدرضا کمالی بانیانی

مجیدرضا کمالی بانیانی :

استان :

سلام با توجه به قیمت فاحش حق فسخ به استناد خیار غبن دارید دکتر کمالی

پرسشگر :

با توجه به اینکه ملک به شخص سومی فروخته شده آیا با پیگیری موضوع می توانم به نتیجه برسم. قصدم پس گرفتن ملک نیست بلکه می خواهم از بنگاه دار و شخصی که خانه را به او فروختم خسارت بگیرم.

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. اگر ضرر شما فاحش می باشد می توانید به اختیار خیار غبن معامله را فسخ کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باستنادخیارغبن میتوانید معامله تان رافسخ کنید

سيد مصطفي  محمدي

جناب آقای سيد مصطفي محمدي :

در صورتیکه غبن شما فاحش باشه میتوانید به استناد خیار غبن معامله رو فسخ کنید