مشاوره حقوقی رایگان - تخریب ملک مسکونی و خسارت

باسلام
در ملک اینجانب از سال 1397 در سقف پذیرایی و دستشویی و حمام به علت نم و آب دهی از طبقه بالا تخریب شده به طوریکه قسمتی از دیوار در حال ریزش هست با توجه به ارسال اظهارنامه برای ایشان جهت پیگیری مشکل مطروحه و عدم توجه ایشان و درست نکردن مشکل لوله و علت این موضوع میخواستم ببینم باید دادخواست به شورای حل اختلاف ارائه بشه یا دادسرا چون 3سال هست با زورگویی گفتند که هر کاری خواستید انجام بدهید بمن مربوط نیست و با توجه به آمدن کارشناس و تایید ایشان مبنی بر علت مشکل از بالا باز هم بی توجهی میکنن
حال سوأل من اینست از راه دادسرا شکواییه تنظیم کنم یا دادخواست به شورای حل اختلاف؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص مزاحمت ملکی می توانید دادسرا شکایت کنید.
در خصوص مطالبه خسارت و الزام به انجام تعمیرات می توانید دادخواست بدید

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

سلام از طریق شورای حل اختلاف دادخواست دهید