مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین بدون سند و نسق

ما می‌خواهیم زمین مسکونی در یکی از روستاها بخریم که فقط قولنامه دارد و به همین دلیل نتوانستیم از ادارات مخصوصا اداره ثبت استعلام بگیریم و برای این شخص کمیته امداد قبلاً خونه ساخته است، آیا از وراث وکالت قطعی بدون تاریخ بگیریم کافیه؟ چجوری باهاشون قرارداد ببندیم که مشکلی در آینده پیش نیاد یا وراث ادعای مالکیت نکنند یا مشکل قضایی نداشته باشد
دردسری در آینده نداشته باشیم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مسعود بني هاشميان اصفهاني

مسعود بني هاشميان اصفهاني:

سلام بهتر است مبایعه نامه با همه وراث تنظیم و به تایید دهیاری برسانید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اصولا باید از مراجع ذیصلاح همچون اداره جهاد کشاورزی ومنابع طبیعی درخصوص موات ویا ملی بودن زمین احراز گردد مصافا اینکه اگر مبایعه نانه ایی تنظیم میشود از کلیه وراث امضا وشهود نیز امضا وتایید وشورای روستا نیز تایید نمایند ووکالت بلاعزل نیز اخذ نمایید