مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین بدون سند

سلاو و وقت بخیر
فروشنده ای دارای یک زمین می باشد که بدون سند است و گفته شده دارای سند ملی هست اون منطقه. آیا خرید از این فروشنده صحیح است و می توان در ادامه سند گرفت؟
یک بنگاه گفت که شما میتونید بخرید بعد شروع به ساخت بدون مجوز کنید و در ادامه برید دنبال سند و پروانه و تفکیک؟ آیا چنین چیزی صحت دارد؟
ممنونم از لطف شما

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با توجه به رویه کنونی ممکن است برای شما خرید این زمین ایجاد دردسر نمایید از ثبت محل ابتدا به ساکن استعلام نمایید زیرا ممکن است در اینده فردی ادعاای داشتن سند نماید که حق با او خواهد بود