مشاوره حقوقی رایگان - ابرانامه

همسرم به من گفت اگر مهریه ات را ابرا نکنی هرروز انقدر میزنمت که خودت راضی به طلاق بشی من هم مجبور شدم و امضا کردم آیا میتوانم اکراه را ثابت کنم؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام کار بسیار سختی است ولی غیر ممکن نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله باید دادخواست قوی بدید درصورت نیاز تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سوال قبلا پاسخ داده شده است در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
بله در صورت نیاز داشتن به مشاوره بیشتر می توانید با مراجعه به پروفایل بنده با من تماس بگیرید.
موفق باشید