مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن رونوشت طلاقنامه

با سلام خواهرم حدود 3ماه هست که به صورت توافقی جدا شده و قرار بوده که داخل طلاقنامه نوشته بشه بچه را هر هفته پدر خودش میاره تحویل میده و برمیگردونه منتها در این 3ماه هنوز بچه را نیاورده و ما طلاقنامه ای ندیدیم فقط شناسنامه ی مهر خورده را پس آورد. طلاقنامه را باید از کجا تهیه کنیم؟ چون شهر ما با شهر شوهر سابقش که داخل ان شهر طلاق صورت گرفته فاصله داره و کار طلاق را وکیل شوهر سابق انجام داده و نمیتونیم بریم از آنجا اقدام کنیم.آیا سامانه ای هست که بتوان رونوشت طلاقنامه را دید؟ممنونم

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

از همان دفتر ازدواج و طلاقی که صیغه طلاق را ثبت کرده میتوانید رونوشت را بگیرید

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

سلام خیر باید به دفتر ازدواج و طلاقی که ثبت طلاق نموده مراجعه کنید