مشاوره حقوقی رایگان - جبران بلا تکلیفی با گرفتن مهریه و طلاق

زوجه سالهاست بعد از عقد بلاتکلیف است و رهاشده است و در منزل پدر است از 12 بند عقد نامه تنها ندادن نفقه شامل زوج می شود که اصلا در این چند سال پرداخت نشده البته زوجه باکره است
زوج اصرار به طلاق توافقی دارد تا مهریه را پرداخت نکند زوجه با چه اقدامی می تواند نشان دهد که زوج نقش بازی می کند و خودش اصرار به طلاق دارد و زوجه عسر و حرج خود را چگونه ثابت کند تا با گرفتن مهریه و طلاق لااقل بلا تکلیفی این چند سال را از نظر مالی جبران کند زیرا در مدت این سال های طولانی همه هزینه ها را پدر زوجه پرداخت کرده است

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
یکی از موارد عسر وحرج زوجه بلاتکلیفی زوجه در زمان عقد است واکر زوج چندین سال زوجه را در عقد رها نموده باشد وعروسی وازدواج صورت ندهد میتوانید بعلت عسر وحرج دادخواست طلاق را تقدیم نمایید

یک وکیل

چون زوجه باكره أست ميتواند از حق حبس مهريه خود استفاده كند و ماداميكه مرد ان را پرداخت نكند مستوانا از تمكين خودداري كند و در عين حال يه وي نفقه تعلق گيرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
زوجه در هر حال می تواند دادخواست مطالبه مهریه و مطالبه نفقه گذشته را مطرح نماید و ..
تماس بگیرید