مشاوره حقوقی رایگان - پارگی پرده گوش

سلام وقت به خیر .
من و همسرم تقریبا دوماه پیش بحثمون شد و درگیر شدیم، همسرم ضربه محکمی به گوشم وارد کرد و بعد از ان طی تشخیص پزشک پارگی پرده گوش و از دست دادن 40 درصد از شنوایی من شد البته دکتر گفتند تا 1 ماه بعد پرده گوش ترمیم میشه و شنواییم به دست میاد ، من خواستم برای شکایت اقدام کنم اما من رو توی خونه حبس میکرد و نمیگذاشت با خانوادم ارتباط داشته باشم تا بتوانم موضوع رو درمیون بگذارم الان بعد از دوماه توی خیابون به دلایل الکی دوباره من را کتک زد و از ماشین پرت کرد بیرون من هم با 110 تماس گرفتم انها امدند و موضوع را صورت جلسه کردند الان خواستم بدونم اگر به پزشک قانونی مراجعه کنم مشخص میشود که قبلا پرده گوشم به دلیل ضرب و شتم پاره شده و حتی بعد از ترمیم آن؟ اگر برم دادگاه این موضوع به من کمکی میکند یا نه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

قابل بررسی در دادگاه و از دلایل گرفتن حکم طلاق توسط شماست

فريبا  قلي زاده

فريبا قلي زاده :

درود بر شما
بله با توجه به اینکه قبلا گواهی پزشکی قانونی اخذ نمودید می تواند کمک کننده باشد البته باید اثبات شود بر اثر اقدام همسرتان بوده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله حتما به پزشکی قانونی مراجعه نمایید و بله در صدور حکم دادگاه برای طلاق ، موثر است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مشخص نیست باید فوراً به پزشک متخصص مراجعه نمایید