مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیر درب پارکینگ در ساختمان

درود بر شما مجتمع ما از دو طرف راه دارد. هفت تا پارکینگ از یک طرف داخل رمپ جا دارد و سه تا پارکینگ در طبقه همکف که هر کدام دربهای برقی جدا و راه جدا دارند. آیا الان که درب پارکینگ همکف که خراب شده هزینه تعمیر آن را باید همه واحدهایی مجتمع پرداخت کنند
با توجه به اینکه ریموت فقط در اختیار 3 واحدی است که در آنجا پارکینگ دارند. و مابقی واحدها درب پارکینگ و راهشان جدا می باشد؟؟
ممنون و سپاسگزارم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

تصمیم با مدیر ساختمان است نظر من این است همگی باید پرداخت کنند