مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیر درب پارکینگ در ساختمان

باسلام. محوطه پارکینگ ساختمان شش واحدی ما، دو درِ اتوماتیک دارد که کنار هم هستند. درِ اول برای دو واحد و درِ دوم برای چهار واحد دیگر تعریف شده است.
دری که مربوط به پارکینگ من نیست، موتور بالابرش خراب شده و در حال تعمیر است. آیا بنده هم موظف به پرداخت سهم هزینه هستم یا خیر؟

پاسخ ها :

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

درب ورودی جزو مشاعات کلی ساختمان است و همگی موظف به پرداخت هزینه های ان هستید

فاطمه  اميري

فاطمه اميري :

باسلام هزینه مشاعات بین همه مالکین تقسیم می گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به توافقات حاصله دارد
وگرنه باید تأدیه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله هزینه بر عهده تمام مالکان به صورت مساوی خواهد بود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هزینه‌های مربوط به شارژ آپارتمان ولو اینکه عده‌ای از آنها استفاده نکنند باید توسط تمام ساکنین پرداخت شود.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
بستگی به موافقت ساکنین دارد . اگر در توافق ذکر شده باشد این در مختص دو واحد و غیر آنها مالکین دیگر استفاده نکنند . طبیعتاً هزینه های نگهداری و تعمیرات نیز با همان دو واحد است اما اگر تمام ساکنین استفاده کننده بوده و یا توافقی حاصل نشده هزینه بین تمام مالکین تقسیم میشود .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصولا هزینه مشاعات بر عهده همه مالکین است مگر طور دیگری توافق شود.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی کلیه هزینه های قسمت های مشاعی بطور مطلق اعم از استفاده و یا عدم استفاده به نسبت قسمت اخاصاصی فی مابین مالکین تقسیم می گردد مگر در صورت توافق بنحو دیگر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما هم باید در هزینه تعمیر مشارکت داشته باشید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

سلام بله چون جز مشاعات ساختمان محسوب می شود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله چون در قسمت مشاعات، همه اموال متعلق به تمام واحد هاست

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

درصورت اختصاصی بودن خیر. ولی چنانچه عمومی باشد بله

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هزینه مشاعات را همه ی مالکان باید بپردازند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درب پارکینگ جز مشاعات است وهزینه برعهده. کلیه مالکین است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بستگی به توافقات دارد اصولا همه مالکین باید پرداخت نمایند

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
طبق قانون تملک آپارتمانها هزینه مشاعات به عهده تمام مالکین است حتی اگر از آن استفاده نکنند.
مؤید باشید.

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... جزو مصادیق مشاعی بوده و همه مکلف به پرداخت سهم خود هستند...

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

هزینه بر عهده تمام مالکان به صورت مساوی خواهد بود

یک وکیل :

هزینه مشاعات بر عهده کلیه مالکین است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قانونا بله ولی قرارداد یا شروطی که بین مالکین مقرر است اولویت دارد