مشاوره حقوقی رایگان - نامه پزشک قانونی

1) جراحت (حارصه) سمت راست صورت، بینی. زیر ابروی چپ. سمت چپ پیشانی. گوش راست. ساعد راست در (دو/2ناحیه ). بند میانی انگشت دوم دست راست. کف دست چپ وراست. ساعد دست چپ در (دو/2ناحیه). مچ پایه راست در (دو/2ناحیه. پشت پایه راست. نشیمنگاه راست 2) کانون جراحت (حارصه) پشت دست چپ 3) آسیب بافت نرم دست راست مشهود است دیه کلا چقد میباشد با تشکر فراوان

پاسخ ها :

معصومه محمودی

معصومه محمودی :

جمعا ١٠.٥درصد ديه كامل و براي اسيب بافت نرم دست هم دادگاه تشخيص ميدهد

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

باسلام ، دیه کامل درماهای غیر حرام دویست وسی و یک میلیون تومان هست جمع کنید